Terug naar overzicht

B52

Oudergem, Brussel
B52 gebouwen omgeving met snelweg

prime-A kantoren

vlotte bereikbaarheid

BREEAM & WELL

Herontwikkeling naar premium kantoren

Heb je hoge ambities en eindeloze ideeën? Dan is B52 zeker iets voor jou. Vanaf de start van de ontwikkeling ligt de focus op de toekomstige eindgebruiker. Het uitgangspunt is dan ook 'happy people perform better', waarbij wij extra inspanningen leveren om het welzijn en de productiviteit van de gebruiker te maximaliseren. 

Het gebouw is gelegen langs de Herrmann Debrouxlaan in Oudergem en is zowel met het openbaar vervoer als met de wagen en fiets vlot bereikbaar.

Deze herontwikkeling is gebaseerd op de '9 foundations of a healthy building', met speciale aandacht voor ventilatie, luchtkwaliteit, thermisch comfort en grote ramen die veel daglicht bieden. 

6658m² - 64 ondergrondse parkeerplaatsen - 2 fietsenstallingen - 600m² terras

Interieur B52 kantoren

Troeven B52

Productiviteit en welzijn

B52 wordt herontwikkeld met de focus op welzijn en productiviteit. Dit vooruitstrevend gebouw zorgt voor een uitstekende werkomgeving dankzij uitgebreide ventilatie, grote raampartijen, hoog thermisch comfort, etc. De aangename werkomgeving zorgt voor gelukkige medewerkers, minder verloop en een hogere productiviteit.

Duurzaamheid en innovatie

De bestaande structuur van het gebouw zal worden herbruikt om tonnen CO² te besparen. Daarnaast zal het gebouw een BREEAM Excellent en een WELL gold certificaat nastreven. De warmtepompen en zonnepanelen, in combinatie met een slim gebouwbeheersysteem zorgen voor een laag primair energieverbruik. 

We create more than just places

Buitenomgeving B52

Terrassen

Het nieuwe gebouw zal 2 terrassen hebben. Eerst en vooral een rooftop terras, dat deels privaat is voor de gebruiker van de hoogste verdieping, alsook een gemeenschappelijk deel. De rooftop heeft een oppervlakte van +-500m². Daarnaast is er een terras op de 2 verdieping van ongeveer 100m². 

Voorgevel B52 kantoren

Certificaten

Op het vlak van duurzaamheid worden de nodige maatregelen getroffen. Zo zal het nieuwe gebouw een WELL en BREEAM certificaat nastreven. Het bestaande gebouw zal een volledige renovatie ondergaan. 

WELL 

WELL is een certificatie die staat voor de gezondheid en het welzijn van mensen in het gebouw. Belangrijke aspecten voor WELL zijn de luchtkwaliteit, verlichting, innovatie, etc.

BREEAM 

BREEAM is een internationale certificatie voor kantoorgebouwen. Het is de bekendste tool voor het evalueren van duurzaamheid in gebouwen. 

B52 voorgevel kantoorgebouw

Ligging

B52 ligt langs de Herrmann-Debrouxlaan in Oudergem. Het is een invalsweg tot Brussel met een vlotte bereikbaarheid. Zo is er een busstop voor het gebouw en is de metro 'Herrmann-Debroux' vlakbij. Oudergem staat bekend als een deel van de groene gordel van Brussel. Het Zoniënwoud ligt vlakbij het gebouw en dient als een groene long voor de Stad. 

Adres: Herrmann-Debrouxlaan 52, Brussel (Oudergem)

 

onze brochure laat je dromen

In de brochure vind je meer details over B52, evenals enkele grondplannen en de oppervlaktes van het gebouw. Als u interesse hebt in dit gebouw, neem dan zeker contact op via info@vestadevelopment.be of bel naar 056 / 217.817

 

te huur

Wilt u uw bedrijf laten groeien in deze schitterende werkomgeving? Neem dan zeker contact op met ons team voor meer informatie. 

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Brussel

Royale93

Een werkomgeving die productiviteit boost

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief