inspiring coworking places

Productief en flexibel werken? Het kan in onze co-working spaces in Kortrijk, Watermaal-Bosvoorde (Boitsfort) of Terhulpen (La Hulpe). Freelancers, startups, scaleups en KMO’s werken onder hetzelfde dak en inspireren elkaar. Het is een ontmoetingsplaats waar je in alle rust kan werken en ondernemen.

Wandelpad langs water met Kantoorgebouw Kortrijk Business Park op achtergrond

Kortrijk

Op het gelijkvloers van Kortrijk Business Park kan je terecht om in alle rust te werken aan jouw projecten. De high-end afwerking van het gebouw, het gebruik van vooruitstrevende technologieën, de vele beschikbare diensten on-site, de polyvalente ruimte en het restaurant met traiteurdienst zorgen voor maximaal comfort.

La hulpe

Man in zetel met laptop in grote ruimte

Dicht bij de stad, maar toch in het groen. In La Hulpe kan je genieten van de ideale werksfeer. Er is plaats voor 120 personen, privé of gemeenschappelijk. Het interieur bestaat uit ruwe en natuurlijke materialen.

Boitsfort

Interieur kantoorgebouw

Deze co-working space ligt in de groene rand van Brussel. Het gebouw is erg goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Je kan er 24 op 7 terecht om in alle rust te werken in een dynamische omgeving.

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief