terug naar overzicht
Bericht delen

Eerste steen gelegd in woonzone Princess

Komendemaanden zal de voormalige site van Metro/Vandemoortele en Schoenen Driegelinck,tussen de Prinsessestraat, Kapelstraat, Kouterweg en Gravenstraat in Izegem, ervolledig anders gaan uitzien. Op maandag 29 januari werd er de eerste steen vande woonzone Princess gelegd door burgemeester Bert Maertens, architect TimWielfaert en bouwheer Christophe Verstraete.

De eerste steenlegging van het woonproject Princess kon rekenen op een grote belangstelling. Niet alleen burgemeester Bert Maertens van Izegem, moor ook bijna het voltallige schepencollege was aanwezig. Niet verwonderlijk ook, aangezien de inplanting van Princess de omgeving enorm zal verfraaien.

Net als alle ontwikkelingen van Verstraete Development werd ook bij woonproject Princess gekozen om geen nieuwe open ruimte aan te snijden maar om een zogenaamd brownfield te herontwikkelen. “Met onze projecten verlossen we steden van hun ‘stadskankers’” legt zaakvoerder Christophe Verstraete uit. “Tegelijk zorgen we voor een kernversterkende inplanting. Met Princess willen we ruimte bieden aan verschillende generaties samen. Daarom voorzien we naast appartementen en woningen ook assistentieflats.”

In totaal biedt Princess 141 woonentiteiten, verankerd in een mooie omgeving met groene open ruimtes en een vlotte toegang. Met de nadruk op fiets- en wandelverkeer en een goed doordacht circulatieplan biedt deze woonzone een rustige en veilige thuis. Het wordt in ieder geval een meerwaarde voor de hele buurt.

Datum: 31 januari 2018

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief