terug naar overzicht
Bericht delen
nieuwbouwzondag 23 april

Ontdek onze nieuwbouwwoningen in Ronse

Minerals

Minerals is een nieuwbouwproject aan de rand van de Vlaamse Ardennen in het bruisende Ronse. Het project heeft een moderne en duurzame architectuur omringd door een groene oase van rust. 

 

De Stadstuin

De Stadstuin is een eigentijds stadsvernieuwingsinitiatief, in en rond een 11 hectare groot park vlakbij het centrum. Het is tegelijkertijd ook een uniek woonproject. Rond dit prachtig aangelegde park heb je de keuze uit diverse types woongelegenheden die allemaal rechtstreeks in verbinding staan met het park.

Minerals

In de prachtige stad Ronse ontdek je het nieuwbouwproject Minerals, dat bestaat uit drie residenties met een breed assortiment aan appartementen en vijf gezinswoningen. De werken gaan vlot vooruit, waardoor je al een goed zicht krijgt op de toekomstige appartementen.

De appartementen zijn bovendien een uitstekende investering, omdat ze niet alleen een hoge levenskwaliteit bieden, maar ook omdat ze gebouwd zijn volgens de hoogste normen van comfort en duurzaamheid. De appartementen hebben grote, lichtrijke leefruimtes met open keukens en connectie met een mooi terras of balkon. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele woonervaring.

Als gezinswoningen meer jouw ding zijn, dan heb je geluk. Minerals biedt ook vijf ruime en moderne gezinswoningen aan. Deze woningen zijn perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning met alle nodige voorzieningen en een mooie tuin om in te ontspannen.

Kom langs op nieuwbouwzondag en ontdek zelf wat Minerals te bieden heeft. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte woning voor jouw behoeften. Dit is jouw kans om te investeren in een prachtige, duurzame en moderne woning, of wie weet wordt dit je nieuwe thuis.

 

Bezoek Minerals op nieuwbouwzondag tussen 10u en 14u.
📍 Broeke 91, RONSE

 

Contacteer Margaux:  
0468 144 407 
thuis@minerals-ronse.be

 

Er is veel vraag naar onze appartementen, met een wachtlijst van huurders die in deze groene omgeving willen wonen, vlakbij de sfeervolle winkels en de gezellige terrasjes en restaurants van de stad.

De Stadstuin

biedt een breed assortiment van zowel appartementen als woningen. Of je nu op zoek bent naar een instapklare woning of liever op plan koopt, hier vind je wat je zoekt.

Een van de pareltjes van dit project is Residentie Cronus, waar je kunt kiezen uit een ruim aanbod van appartementen met 2 slaapkamers en een mooi terras of tuin. Vanuit deze appartementen geniet je van een prachtig uitzicht op het park en de heuvels van de Vlaamse Ardennen. Dankzij de lichtrijke leefruimte met open keuken en connectie met het terras, creëren we aangename en lichtrijke appartementen die tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Als je liever op plan koopt, dan heb je tijdens nieuwbouwzondag de kans om een exclusieve preview te krijgen van het gloednieuwe deelfase Bellona. Gelegen op een locatie met toekomstperspectief, biedt dit project hedendaagse architectuur met lichtrijke 1-2 en 3 slaapkamer appartementen, gelijkvloerse appartementen met tuin en exclusieve penthouses. Aan keuze geen gebrek dus. Mocht je keuzestress ervaren, dan staan wij voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Kortom, De Stadstuin biedt voor ieder wat wils en is dé ideale plek om te wonen in de stad met een groen en rustgevend uitzicht.

Bezoek De Stadstuin op nieuwbouwzondag tussen 10u en 13u.
📍 Bredestraat 98, RONSE

 

Contacteer Fabienne van Vakmans Vastgoed:  
0483 31 63 84 
info@stadstuinronse.be

Meer interessant nieuws

nieuwsoverzicht bekijken

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief