terug naar overzicht
Bericht delen

Philippe Muylle versterkt Verstraete Development

Philippe Muylle, als vertegenwoordiger van MPM Consult en voormalig gedelegeerd bestuurder van de Compagnie Het Zoute, vervoegt sinds kort Verstraete Development uit Kortrijk. Philippe Muylle treedt op als richtinggevend en adviesorgaan voor Verstraete Development, dat op korte tijd een belangrijke speler geworden is in projectontwikkeling. Een perfect huwelijk dus tussen de know-how van een ervaren en gerespecteerd projectontwikkelaar en een jong bedrijf met een torenhoge ambitie en een sterk, dynamisch team met zowel technische, financiële, juridische als commerciële kennis in huis.

“Kort na mijn vertrek bij Compagnie Het Zoute stelde Christophe Verstraete, zaakvoerder van Verstraete Development, mij voor om zijn bedrijf te vervoegen als onafhankelijk bestuurder. Lang heb ik daarover niet getwijfeld. Verstraete Development staat voor kwalitatieve en duurzame ontwikkelingen met respect voor de wensen van de eindgebruiker. Dat zijn waarden die ik gedurende mijn volledige carrière in alle projecten heb proberen te implementeren en die ik nu graag op deze manier verderzet.”, licht Philippe Muylle toe.

Verstraete Development is in 5 jaar tijd cumulatief gegroeid en voorziet om de volgende 5 jaar op dat elan verder te bouwen. “Het is belangrijk om je als zaakvoerder van een bloeiende onderneming te laten omringen door ervaren mensen die op een objectieve en kritische manier de verdere stappen kunnen evalueren en bijsturen.”, gaat Christophe Verstraete verder. “Daarom is het een goede zaak voor Verstraete Woonprojecten dat Philippe Muylle toegezegd heeft om vanaf heden zijn kennis en ervaring met mij te delen. Op die manier staan wij met nóg meer expertise samen sterk voor de uitdagingen van onze lange-termijnvisie.”

Eerstvolgende project van Verstraete Development in de pipeline is alvast het prestigieuze kantorencomplex langs de Beneluxlaan, nl. Kortrijk Business Park.

 

Datum: 27 december 2016

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief