terug naar overzicht
Bericht delen

Verstraete Development in het nieuw

Dat de Vlamingen, en dan vooral de West-Vlamingen, geboren zijn met een baksteen in hun maag, trekt zich dit jaar overduidelijk door naar het vastgoed. In het eerste kwartaal van 2016 werden er door notarissen maar liefst 10% meer vastgoedtransacties genoteerd dan eind vorig jaar. En dat beaamt Christophe Verstraete, zaakvoerder van Verstraete Development.

“Wij kunnen inderdaad bevestigen dat er een nieuwe wind door de vastgoedsector waait. Lenen was nog nooit zo goedkoop en beleggingen brengen meestal heel weinig op. Daarom investeren mensen nu veel meer in vastgoed,” verduidelijkt Christophe Verstraete, “zeker assistentieflats zijn momenteel de ideale investering voor zowel jong als oud. Dat zien wij aan de massale interesse in ons project Princess te Izegem.

Deze opmerkelijke stijging brengt natuurlijk ook investeringen met zich mee. “Wij verwelkomen 3 nieuwe medewerkers die ons team sedert augustus versterken. Daarnaast hebben wij kosten noch moeite gespaard om van onze splinternieuwe website een paradepaardje te maken. Door de groei in het aantal medewerkers was een verhuis naar grotere kantoren op de Kinepolis site een must maar dit is wel slechts tijdelijk. We gaan een prestigieus kantorencomplex bouwen met een heel strategische ligging, nl Kortrijk Business Park in de Beneluxlaan te Kortrijk. Eens de bouw van het Kortrijk Business Park klaar, zal het team van Verstraete Woonprojecten van daaruit werken.

In het najaar van 2016 viert Verstraete Development haar vijfde verjaardag. “Die belangrijke gebeurtenis zullen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan: het wordt een moment waarop ik, samen met mijn team, zal stilstaan bij de mooie vooruitgang die we al gemaakt hebben, maar ook een moment om grootse plannen voor de toekomst te maken en daarin nóg ambitieuzer te zijn.” besluit Christophe Verstraete.

Datum: 09 september 2016

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief