terug naar overzicht
Bericht delen

Ontdek ZLN100 een combinatie van rust, natuur en levendigheid

DE PANNE - Vesta, een toonaangevende familiale projectontwikkelaar, is trots om de lancering van ZLN100 aan te kondigen. Het nieuwbouwproject is gelegen in de bruisende Zeelaan, het hart van De Panne, en op slechts enkele meters van de zee. Met een stijlvolle mix van moderne architectuur en hedendaags comfort, markeert ZLN100 een nieuw hoofdstuk in wonen aan de Kust.

Het project omvat 15 hoogwaardige appartementen, 2 commerciële panden en een reeks faciliteiten die ontworpen zijn met oog voor duurzaamheid en esthetiek. Bewoners van ZLN100 zullen genieten van een luxueuze, energiezuinige omgeving dankzij de BEN (Bijna Energie Neutraal) norm en de toepassing van een BEO-veld.

 

Er is een mix aan type appartementen beschikbaar, met oppervlaktes van 71-99m², allemaal met een ruim terras aan voor- en achterzijde. Daarnaast genieten enkele appartementen van een ‘winterterras’. Hierdoor kunt u gans het jaar door genieten. Prijzen starten vanaf 330.000 euro (excl. kosten).

Met de nadruk op personalisatie biedt Vesta kopers de mogelijkheid om hun nieuwe woning naar eigen smaak en wensen in te richten. Van de selectie van badkamer en keuken tot de keuze van gordijnen en vloeren - het verkoopteam en de klantenbegeleiders staan klaar om elk detail naadloos naar wens te vervullen.

Met ZLN100 investeert u niet alleen in een thuis, maar ook in de toekomst. De appartementen zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste energienormen.

"ZLN100 vertegenwoordigt een unieke kans voor diegenen die de perfecte balans zoeken tussen levendigheid en rust, midden in het centrum en toch een steenworp van het breedste strand van het land," zegt Wolfgang Baert van Immo Group-S, verantwoordelijk voor de verkoop van ZLN100. "We zijn verheugd dat we kopers deze mogelijkheid kunnen bieden om hun droomappartement aan de kust vorm te geven."

De bouw van ZLN100 zal na de zomer van 2024 van start gaan, met een geplande oplevering twee jaar later. Voor meer informatie over ZLN100 en de mogelijkheden om een appartement te reserveren, bezoek www.zeelaan100.be of contacteer de makelaar (Wolfgang, Immo Group-S).

Contactinformatie:

Voor vragen en meer informatie over ZLN100, neem contact op met Wolfgang Baert van Immo Group-S: 058 2317 80 of 0477 35 03 53.

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief