terug naar overzicht
Bericht delen

Ultrasnel laden kan nu ook bij Kortrijk Business Park

Aan de voorzijde van het kantorenproject Kortrijk Business Park werd de plaatsing en installatie van een ultrasnellader voor elektrische wagens gerealiseerd. Deze ultrasnellader biedt een handige en duurzame oplaadoplossing voor bewoners, bezoekers en anderen uit de omgeving. Met een laadsnelheid van 200 kw kan je er een elektrische wagen in 20 minuten mee opladen.

Het laadsysteem van Smappee zorgt voor een eenvoudig gebruik en de laadpaal kan door iedereen, dag en nacht, gebruikt worden door middel van een laadpas. 

Kortrijk Business Park, een ontwikkeling van Vesta, is een vooruitstrevend kantoorgebouw. Ons team is dan ook bijzonder trots op de realisatie van de ultrasnellader. Door de strategische ligging van ons kantoorproject, vlakbij het ‘EI’, met een directe aansluiting op de ring van Kortrijk en de E17 zijn we er van overtuigd dat dit laadstation een grote meerwaarde is voor alle mensen uit de omgeving.

Steeds meer elektrische wagens

De transitie naar elektrische wagens is volop aan de gang. In 2022 was 1 op de 3 verkochte bedrijfswagens volledig elektrisch. Als projectontwikkelaar begrijpen wij de toekomstige uitdagingen, en proberen wij deze transitie dan ook te ondersteunen door het plaatsen van een gepaste uitrusting. Hiermee bouwen wij mee aan een groenere en duurzamere toekomst, zowel voor de kantoorprojecten als de residentiële projecten.

Meer interessant nieuws

nieuwsoverzicht bekijken

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief