terug naar overzicht
Bericht delen

Vesta kondigt House of Talents aan als nieuwe huurder voor KBP

Vesta is fier aan te kondigen dat het nieuwe HQ van House of Talents gevestigd zal worden in Kortrijk Business Park. Ze nemen de volledige 4e verdieping in gebruik met een oppervlakte van 2.550m² en aansluitend een ruim terras.

In Kortrijk Business Park zal House of Talents werken in een unieke kantooromgeving waar medewerkers en bezoekers steeds een WOW-effect ervaren.

 

House of Talents werd opgericht in 2008 en gaat geen uitdagingen uit de weg. Op vandaag heeft het bedrijf 2.500 medewerkers en bestaat het uit 11 gespecialiseerde divisies die bedrijven ondersteunen in het vinden van gekwalificeerde medewerkers en die mensen aan een geknipte job helpen.

Kortrijk Business park is een plek waar technologie en moderne architectuur samensmelten tot een duurzame kantooromgeving. Als absolute eye-catcher in Kortrijk, wordt dit een ruimte waar mensen dagelijks zullen samenwerken, zich ontwikkelen en geïnspireerd worden.

 

“Happy people perform better”: in Kortrijk Business Park wordt er veel belang gehecht aan de productiviteit en het welzijn van de eindgebruikers. Dit wordt gestimuleerd door onder meer een uitgebreide ventilatie die een constante toevoer geeft van verse en gefilterde lucht, grote raampartijen zorgen voor veel daglicht, groene zichten en een parktuin.

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het verlagen van het energieverbruik in het gebouw. Dit werd mede gerealiseerd door verhoogde isolatie en hoogrendementsglas. Ook wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen, buitenscreens, klimaatplafonds en hergebruik van regenwater.

Wilt u uw team ook stimuleren in een productieve omgeving? Er is nog ruimte beschikbaar voor toekomstige huurders in deze ‘world-class’ kantoorruimte.

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief