terug naar overzicht
Bericht delen
Voorgevel Kortrijk Business Park

Vesta kondigt Moore aan als nieuwe huurder voor KBP

Vesta is fier om aan te kondigen dat Moore, de grootste onafhankelijke accounting & consulting dienstverlener van België zijn intrek zal nemen eind 2023 in Kortrijk Business Park. Moore heeft een huurcontract afgesloten voor een oppervlakte van ± 1.400 m² op de 2e verdieping. De ruimte zal dienen als nieuw businesscenter voor Zuid-West Vlaanderen. 

Kortrijk Business Park is een kantoorgebouw op de kop van het Beneluxpark in Kortrijk. De visie ligt op het welzijn en de productiviteit van de eindgebruikers, met de nodige aandacht op duurzaamheid. Naast onder andere House Of Talents, ING, Honeywell, Dierickx Leys Private Bank, Buzzynest en Vesta is Moore Belgium een nieuwe sterke partij die het gebouw zal vervoegen. “Wij zijn fier om Moore als nieuwe huurder te kunnen aankondigen. De mooie en sterke bedrijven die intrek nemen in het gebouw bewijzen dat onze visie op kantoren de juiste is.” besluit Anthony Verstraete. 

Deze transactie werd begeleid door Karel Colson van Ceusters.

In Kortrijk Business Park blijft nog ± 5.000 m² beschikbaar voor andere kandidaat huurders, er lopen nog verregaande gesprekken voor de resterende oppervlaktes.

 

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief