Terug naar overzicht

De Stadstuin

Ronse
Parktuin en voorgevel appartementsgebouwen De Stadstuin op achtergrond

11 hectare groot park

verschillende types woningen 

appartementen 

op wandelafstand van het centrum

Het groene hart van Ronse

De Stadstuin is een eigentijds stadsvernieuwingsinitiatief, in en rond een 11 hectare groot park vlakbij het centrum. Het is tegelijkertijd ook een uniek woonproject. Rond dit prachtig aangelegde park heb je de keuze uit diverse types woongelegenheden die allemaal rechtstreeks in verbinding staan met het park.

In De Stadstuin kan je kiezen uit een hoogwaardig woonaanbod. Er worden tal van villa’s, woningen en appartementen gecreëerd.

Parktuin met appartementen De Stadstuin op achtergrond

Troeven De Stadstuin

centrale ligging

Vanaf deze rustige plek midden in de stad wandel je in enkele minuten naar het centrum van Ronse waar je alle mogelijke faciliteiten vindt: openbaar vervoer, goede scholen, cultuur, sportclubs, winkels en supermarkten, gezellige cafés en restaurants, markt op woensdag en zaterdag, …

Diverse woongelegenheden

Ga je voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers? Een penthouse of een vrijstaande villa met een tuin? Of als starter eerder voor een hippe Kerfwoning? Stuk voor stuk zijn ze eigentijds en doordacht ontworpen.

groene omgeving

Het befaamde architectenbureau Robbrecht en Daem ontwierp het masterplan, de uitwerking van het park – dat reeds is aangelegd en voor iedereen toegankelijk – is van de hand van landschapsarchitect Martin Wirtz. De Stadstuin kreeg drie sleutelelementen: De Kerf, het groene amfitheater en de woonvolumes.

welkom in de stadstuin

Luchtfoto residentieproject De Stadstuin en omgeving
Parktuin project De Stadstuin

Wonen in de stad én leven in het groen

De Stadstuin is een fantastisch mooi landschappelijk park dat voor Ronse als een grote, groene long binnen de stadsgrenzen fungeert. Het is een bijzonder gebied, alleen al door zijn grootte en ligging: een heuvel van 11 ha groot, op een steenworp van de Grote Markt.

Altijd in beweging

Ontdek de nieuwste fase van De Stadstuin:

Residentie Cronus & Zelus, bestaande uit een brede mix aan 2 slaapkamer appartementen.

Parkzicht woningen: bestaande uit halfopen en gesloten bebouwingen. 

Parktuin residentie De Stadstuin

Ligging

De Stadstuin ligt tussen de Veemarkt, Bredestraat en de Oscar Delghuststraat, waarbij alle woongelegenheden gecentraliseerd worden rond ‘De Stadstuin’. Vanaf deze rustige plek midden in de stad wandel je in enkele minuten naar het centrum van Ronse.

Adres: Bredestraat 92, 9600 Ronse

onze brochure laat je dromen

Laat je verder inspireren en ontdek de vele mogelijkheden van jouw toekomstige thuis of investeringsproject. Onze beelden, grondplannen en extra informatie geven jou het totaalpakket van dit prachtige project.

space for you

In De Stadstuin kan je kiezen uit een hoogwaardig woonaanbod. In totaal worden er 13 villa’s, 73 woningen en 237 appartementen gecreeërd.

Aan de kant van de grote markt komen er diverse woningen – van compacte rijwoningen voor starters, betaalbare halfopen bebouwing-villa’s voor jonge gezinnen tot royale, vrijstaande villa’s voor wie wat meer luxe en ruimte zoekt. Een aantal daarvan zijn al gebouwd en bewoond, maar er is nog een ruime keuze beschikbaar.

Aan de andere kant van het park komen appartementsgebouwen met een divers aanbod van appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Hoewel elk deelproject door de gebruikte vormen en kleuren zijn eigen identiteit heeft, is er toch een homogeniteit en balans die rust uitstraalt.

koppelvilla parkzicht

 • halfopen of gesloten bebouwing
 • 3 slaapkamers met zolder die optioneel kan worden ingericht met 2 extra slaapkamers
 • mooie zuid gerichte tuin met terras
 • garage

 

stadswoningen de kerf

 • 2 of 3 slaapkamers
 • dakterras met zicht op het park
 • zuidgericht terras en tuin
 • carport met berging

Appartementen cronus & zelus

 • 2 slaapkamer appartementen
 • afwerking naar keuze
 • ruime penthouses 
 • mooi terras met parkzicht

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Residentie project Minerals met mensen die op wandelpad lopen
Ronse

Minerals

Minerals brengt de rust van de Vlaamse Ardennen tot aan je voordeur

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief