Terug naar overzicht

Jan Turpin

Nieuwpoort
Appartementsgebouwen project Jan Turpin straatkant

ruime appartementen

centrale ligging

langs wandelboulevard

Modern comfort langs de kust

Locatie: Nieuwpoort
Laatste fase: 38 appartementen, 50% verkocht

De 3 grootste trieven van Jan Turpin:

  • Doorzon appartementen met 2 terrassen en 2-4 slaapkamers
  • Ondergrondse garages en bergingen beschikbaar
  • Centraal gelegen, vlakbij de havengeul tussen Nieuwpoort bad en stad
Jan turpin project

Troeven Jan Turpin

Prachtige ligging

De residentie ligt langs de vaargeul en de wandelboulevard. Hierdoor heb je een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de jachthaven. Het centrum van Nieuwpoort bevindt zich op wandelafstand. 

Pure architectuur

Alles aan dit gloednieuw pand ademt stijl en vakmanschap uit. De architectuur is hedendaags en de drempelloze overgang van de terassen in de living en de hoge plafonds zorgen voor een onovertroffen ruimtegevoel. 

 

Nauwkeurige en hoogstaande afwerking

We gebruiken enkel duurzame en hoogkwalitatieve materialen. Het buitenschrijnwerk en de terrassen zijn vervaardigd uit aluminium en duurzame houtsoorten. Ook de luxueuze vloerbekleding, in natuursteen of het eiken parket, wordt met de grootste zorg geplaatst. 

Jan Turpin: de bekendste reus van Nieuwpoort

Weg tussen appartementen van residentie Jan Turpin
Interieur woonkamer appartement project Jan Turpin

concept en architectuur

Alles aan deze gloednieuwe residentie ademt stijl en zin voor vakmanschap uit. De architectuur van Residentie Jan Turpin kan absoluut modern genoemd worden. Vanuit je appartement heb je een panoramisch zicht op de unieke havengeul. De appartementen kijken uit over de rustgevende zee. De grote terrassen lopen drempelloos over in de vloer van de living.

Royale hoogtes van 270 cm in plaats van 250 cm zorgen voor een onovertroffen ruimtegevoel. De grote terrassen lopen drempelloos over in de vloer van de living.

Jan Turpin

Op de plaats waar vroeger de Salons Jan Turpin hun cliënteel lieten genieten van de heerlijkste gerechten, rijst nu de unieke residentie Jan Turpin op. De residentie is uitzonderlijk goed gelegen, vlak langs de wandelpromenade aan de vaargeul. Nieuwpoort wordt alom geroemd als de rijzende ster aan zee.

De jachthaven met 2.000 ligplaatsen behoort tot de grootste van Europa. Maar ook zonder zeiljacht is het een gedroomde plek. Om te genieten van de zon op de goudgele stranden, van de mooie winkels, de gezellige terrasjes en restaurants. Nieuwpoort bruist vier seizoenen lang.

Appartementsgebouwen project Jan Turpin straatkant

Ligging

Albert I-laan 68, Nieuwpoort

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Middelkerke

Eymard

Wonen tussen polder en zee

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief