Terug naar overzicht

't Strand

Oostduinkerke

prachtig zeezicht

hedendaagse architectuur

luxueuze afwerking

 

heerlijk ontspannen met zicht op zee

Locatie: Oostduinkerke
Beschikbaarheid: laatste 4 appartementen
Projectomvang: 17 appartementen

  • Prachtig zeezicht
  • Perfecte ligging op de zeedijk
  • Hedendaagse architectuur
  • Luxe afwerking

In het bruisende Oostduinkerke kom je thuis in een oase van luxe, ontspanning en rust. Dit exclusief project is gelegen op de zeedijk in Oostduinkerke en biedt een adembenemend uitzicht op strand en zee. Bij dit project maak je geen keuze tussen afwerking of ligging, maar ga je resoluut voor beide.

Laatste appartementen te koop op de gelijkvloerse- en 1e verdieping.

Troeven residentie 't Strand

Prachtig zeezicht

Dit project geeft de zeedijk van Oostduinkerke wat extra uitstraling. Dankzij de unieke ligging langs de kustlijn heb je een adembenemend uitzicht op de zee en het strand.

 

Vlotte bereikbaarheid & vlakbij centrum

Als deelgemeente van Koksijde ben je in Oostduinkerke nooit ver verwijderd van sport, rust en ontspanning. Bovendien ligt de residentie nabij natuurgebied De Hoge Blekker. Rond het natuurgebied vind je tal van winkels, surfclubs en sportmogelijkheden.

Hedendaagse architectuur

Residentie 't Strand is een hedendaags, krachtig gebouw dat geïnspireerd is door haar directe omgeving. De gevel bestaat uit een uitgesproken sokkel in lichtgrijze natuursteen. De balustrade van de terrassen wordt in glas afgewerkt, zodat je kan blijven genieten van onafgebroken zeezicht.

Luxueus afgewerkt

De focus van residentie 't Strand? Ongekend wooncomfort. De 17 appartementen werden tot in de puntjes voorzien: afwerking met hoogwaardige materialen, zowel de keuken als badkamer zijn voorzien van kwalitatieve uitrusting. Daarnaast vind je er nog een fietslift, vloerverwarming, verzonken schuiframen,...

't Strand wordt een hedendaags, krachtig gebouw dat geïnspireerd is door zijn directe omgeving.

Interieur woonkamer en keuken appartement \\\'t Strand

het project

 

Oostduinkerke is een gemeente waar natuur, familie en ontspanning samenkomen. Het zicht op de uigestrekte stranden en de zee geeft een gevoel van ruimte en openheid. Die openheid proberen wij door te trekken in de appartementen door middel van grote raampartijen. 

Residentie 't Strand is een hedendaags, krachtig gebouw dat geinspireerd is door zijn directe omgeving. De gevel bestaat uit een nadrukkelijke sokkel en een lichtgrijze natuursteen. De balustrade van de terrassen wordt volledig in glas afgewerkt, zodat u een onafgebroken zeezicht hebt. 

 

oog voor detail

 

De focus in residentie 't Strand ligt op een ongekend wooncomfort. De 17 appartementen worden afgewerkt met oog voor de kleinste details. Alle deuren zijn blokdeuren met verdoken scharnieren, de keukentoestellen zijn van Miele en de sanitaire toestellen worden geleverd door Duravit. 

AFSPRAAK MAKEN

Inkijk appartementsgebouw \'t Strand

Ligging

Zeedijk 452, 8670 Oostduinkerke

meer informatie?

Wil je graag meer informatie over ‘t Strand? Aarzel dan niet om onze brochure te downloaden!

Ready
to invest?

Een verstandige keuze! Het is een veilig en rendabel alternatief op het spaarboekje of beleggen in aandelen. Bovendien kan het al met een beperkt budget.

Logo Vesta
Logo Vesta

next project

Appartementsgebouwen project Jan Turpin straatkant
Nieuwpoort

Jan Turpin

Modern comfort langs de kust

Altijd als de eerste op de hoogte?

Altijd als de eerste op de hoogte?

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste updates over onze projecten en ontwikkelingen.

Gelukt! Binnenkort ontvang je de eerste updates via onze nieuwsbrief